Ervaringen

Ervaringen van mensen die in vakantiehuis Convenant Blanche hebben vertoefd.

Zomer
“We hebben enorm genoten van het verblijf in Convenant Blanche. We hopen, bij leven en welzijn, er nog een keer naar terug te mogen keren. De prachtige omgeving, het rustieke woonhuis en de bekoring van het Franse platteland zijn voor ons de kroonjuwelen geweest van onze vakantie! We hebben genoten van de eerste dag tot de laatste dag en hadden moeite om weer naar Nederland terug te keren.”
(van Erik & Petra)

“Hoe idyllisch en romantisch kan het zijn op het Franse platteland! Iedere dag erop uit voor mooie tochten langs de Bretonse kusten …. Heerlijke strandwandelingen gemaakt en de leukste stadjes en dorpjes bezocht. Wat hebben we genoten, het is zeer beslist voor herhaling vatbaar!”
(van Leo, Wout, Cobie, Henny en Henk)

Najaar
“In Nederland leiden wij een druk stadsbestaan. Het was een heerlijke ervaring om in de lieflijke omgeving van Convenant Blanche en in zo’n authentiek huis tot rust te komen (met een boek bij de kachel)!”
(van Peter & Kristel)

Voorjaar
“Zoals voorgaande keren hebben we genoten van het heerlijke familiehuis en de prachtige omgeving van Convenant Blanche. Ook ons eendje (Citroën 2CV6) heeft met veel plezier door de heuvelachtige landerijen getourd; dakje open en kijken waar de vele landweggetjes je brengen. Hopelijk tot snel!”
(van Paul & Maaike)