Het huis

Convenant Blanche stamt uit de 16e eeuw en is van oudsher een state waar paarden werden gefokt. Het hele huis is gebouwd van granieten blokken.

De state is verdeeld in twee woongedeelten: Maison Hortensia en Maison Verger. Maison Hortensia is geschikt voor 2-10 personen en beschikt over vier grote slaapkamers en twee badkamers. Maison Verger is geschikt voor 2-6 personen en beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers.

Bij beschrijving vindt u informatie over de indeling en faciliteiten van de beide woongedeelten.

De overkapping
Dit is een heerlijke plek om ’s avonds of bij een buitje regen buiten te zitten. Er staat een aanrecht met warm- en koud stromend water, een koelkast met vriesvak en een wasmachine. Verder is er gelegenheid om de was te drogen. Er staan twee tuintafels met 12 tuinstoelen om buiten te eten. Twee parasols en een alternatieve barbecue mogen niet ontbreken. Hout voor de houtkachels en barbecue ligt in het houthok. In de schuur staan drie fietsen.

De cour
De cour heeft een oppervlakte van 2200 m2 en is voorzien van een zitruimte, een speelweide voor de kinderen en borders met hortensia’s en andere beplanting. De hortensia is typisch voor Bretagne. De planten geven kleur aan de vaak grauwe granieten huizen.


Via de volgende links kunt u de locatie vinden, foto’s bekijken en informatie over de omgeving lezen.

Locatie

Foto’s

Omgeving